Rosegarden’s Midnight Sun

kutsumanimiMikiomistajaKristiina Hirvonen VRL-13006
syntymäaika22.01.2020, 5-vuotias
(satunnainen ikääntyminen)
kasvattajaKristiina Hirvonen VRL-13006
rotusuomalainen ratsuponi 89,6%*painotusestepainotus
sukupuoliorikoulutustaso
säkäkorkeus131 cmVH-numeroVH21-029-0201
väri ja merkitruunivoikko (Ee/Aa/nCr)PKK-id
*pyöristetty arvo, kaikki desimaalit 89.6484375%

Miki oli tilausvarsa suoraan Vaara-Suomen ryteiköstä, Aittajärveläiseltä tilalta nimeltä Rósgarður. Tila oli minulle jo ennestään tuttu, koska olin itse kotoisin Kainuun lounaisosista, joten itselleni oli hyvin selvää hankkia varsa kyseisestä osoitteesta, kun hevosen hankinta kävi ajankohtaiseksi. Tallin omistajalla Kristiinalla olikin tarjota minulle monen monta toinen toistaan ihanempaa yhdistelmää, joista lopulta päädyin hurmaavaan valintaan Rosegarden’s Nightingale x Pikkupellon Morning Glory. Mikin emän Ninjan tiineyttäminen olikin helpommin sanottu kuin tehty, mutta lopulta onnisti ja sain jäädä odottelemaan vuoden 2020 alkupuolta varsan kuvat silmissäni. Totta kai olisi ollut ihanaa saada jokin erikoinen väri varsalle, vanhemmat kun olivat toinen kirjava ja toinen voikonpäistärikkö. Lopulta odotus palkittiin ja Ninja pyöräytti oljille tomeran ruunivoikon orivarsan.
Mikin viralliseksi syntymäajaksi kirjattiin 22.01.2020 kello 20.20 ja kun varsa oltiin saatettu ehjänä ja terveenä maailmaan, oli aiheellista alkaa etsimään pienelle poninpallerolle sopivaa tallipaikkaa. Olin tuolloin itse juuri muuttanut Etelä-Pohjanmaan itäosiin ja löysin kuin löysinkin aivan läheltä juuri sopivan tallin varsalle ja itselleni. Heinäkuun puolen välin jälkeen, varsan ollessa miltei seitsemän kuukauden ikäinen, hain ruunivoikon komistuksen luokseni Etelä-Pohjanmaalle uuteen kotitalliinsa Storywoodsiin. – ex-omistaja

SUKU

4-polvinen

i. Rosegarden’s Nightingaleii. Clausholms Bulbasaur
ERJ-III, PP-MVA


ie. Lumivuon Ringelen
iii. Clausholms Time Lord

iie. Derian Pink Panther

iei. Nurias Cubistic

iee. Lumivuon Rian
e. Pikkupellon Morning Glory
KTK-III
ei. Vinhan Sirius
KTK-III, VWY-II, VWY-C


ee. Maribel Dael
KTK-I
eii. KW Wilmer
KTK-II

eie. Goleubryd Seren
KTK-III

eei. Dawnstorm Dael
KTK-II, Ch-IH, Ch-DR

eee. Pencalow Matilda
KTK-I, SCh-DR
Mikin suvussa esiintyy niin suomalaisia ratsuponeja, saksalaisia ratsuponeja, ruotsalaisia ratsuponeja, laikukkaita lewitzereitä, näyttäviä arabialaisia täysiverisiä, pörröisiä newforestinponeja kuin pieniä welsh mountaineja. Sukua on virtuaalimaailmassa kaiken kaikkiaan 4 polvea, jotka vievät parhaimmillaan vuoteen 2006 ja tuoreimmillaan vuoteen 2018. Miki on perinyt erityisesti isänemänemänsä Lumivuon Rianin ja isänemänemänemänsä Lara Croft SWEn ulkonäköä.

JÄLKELÄISET

KUVAGALLERIA

KILPAILUKALENTERI

Kalenterissa näkyy vain sijoitukset.
(0 ERJ-sijoitusta)

pvmpaikkaluokkasijoitus

NÄYTTELYT

PÄIVÄKIRJAMERKINNÄT

Miki on virtuaalihevonen